Værter søges til økologisk høstmarked 2019

Vi vil gerne samarbejde med alle, der vil være med til at sætte fokus på smagen og kvaliteten af økologiske råvarer. Det kan udover økologiske landmænd være virksomheder, relevante foreninger og uddannelsesinstitutioner m.v.

Udfyld forhåndstilmeldingen længere nede på siden - og ring til os, hvis du har spørgsmål.
Birgitte Nygaard
Økologisk Landsforening
Frida Kim Luu
Økologisk Landsforening

Bliv vært ved Økologisk Høstmarked 31. aug. og 1. sept. 2019

Økologisk Høstmarked er hele den økologiske branches fælles nationale forbrugerevent, hvor målet er, at sætte fokus på kvaliteten og smagen af økologisk mad. Derfor søger vi værter, der via oplevelser på de økologiske gårde, har lyst til at formidle de værdier, der ligger bag den økologiske produktionsform.

Du kan afholde Høstmarked på din egen gård, eller du kan gå sammen med andre økologiske landmænd fra dit område. Det er helt op til dig, om du vil holde åbent begge dage eller blot lørdag eller søndag.

Tilmeld dig som vært

Vi søger landbrug eller virksomheder i hele landet, der har lyst til at invitere familien Danmark indenfor. Du bestemmer selv indholdet af dit Høstmarked. Det kan være alt fra tilbud om at komme med på markvandring, høre kortere oplæg, tage på opdagelse på gården, se hvor dyrene bor, deltage i fællesspisning mod betaling, møde lokale kokke og andre lokale madmennesker, gætte en grøntsag eller noget helt andet. Du bestemmer.

Alle økologer kan være med

Alle økologiske landbrug og virksomheder er velkomne til at tilmelde sig som værter. Det er dog et krav, at der ikke findes Salmonella Dublin eller B-streptokokker i kvægbesætninger, og der gælder særlige forholdsregler, hvis der er grise på gården.

Bliv vært ved Økologisk Høstmarked

Forhåndstilmelding som vært til Økologisk Høstmarked i weekenden 31. august og 1. september 2019. Efter denne forhåndstilmelding bliver du kontaktet af Økologisk Landsforening for endelig godkendelse som vært til Høstmarkedet.

Tilmeldingsblanket

I tilfælde af du både har landbrug og er virksomhed, beder vi dig udfylde alle felter

Landbrug (økologisk dyrehold/planteavl)
Virksomhed (certificeret økologisk produktion)

Åbningstider

Udfyldes med forventede åbningstider for lørdag hhv. søndag. Hvis du ikke holder åbent den ene af dagene, skal du bare lade feltet være blankt.

Andre informationer

Dyr hos værten

Venligst afkryds alle relevante dyr.

Øvrigt hos værten

Venligst afkryds alle relevante informationer

For landbrug med kvægbesætning

Bemærkninger

Filtre

Vis handicapvenlige værter
Vis værter med gode cykelforhold
Vis værter hvor der kan købes mad
Vis værter med dyr

Se liste med værter nær dig