Om Økologisk Høstmarked

På Økologisk Høstmarked er det tilladt stille spørgsmål og få svar fra dem, der kender økologien bedst - nemlig landmændene. I 2018 var der 75.000 danskere, der trak i gummistøvlerne og drog på landet en sensommerdag, hvor landskabet stod malet i gyldne farver og træerne bugnede af modne frugter og bær.

Hele den økologiske branches fælles høstmarked

Økologisk Høstmarked har eksisteret i mere end 25 år og mere end 1 million danskere har oplevet et høstmarked. Økologisk Høstmarked gennemføres af Økologisk Landsforening i samarbejde med værterne. I 2019 har Fonden for Økologisk Landbrug gjort det muligt, at værter over hele landet kan vise den økologiske produktion frem for danskerne.

 

Værterne gør sig umage med at skabe et Økologisk Høstmarked med sanselige oplevelser for både store og små. Du kan besøge enten et landbrug eller en virksomhed. Derfor er oplevelserne forskellige alt efter om der bor dyr på       gården, eller der produceres frugt og grønt - eller om det er en virksomhed der besøges. Gå derfor ind på danmarkskortet og find den vært, der passer dig bedst.

Kål
Pige tommelUp
/

Billeder fra tidligere høstmarkeder

Find vej til Økologisk Høstmarked

Her kan du se de gårde og virksomheder, der holder økologisk høstmarked i 2019.

Ikke to gårde er ens. Derfor kan du her læse mere om de forskellige gårde og virksomheder, du kan besøge på dette års økologiske høstmarked. Klik rundt og brug søgefiltrene til at finde det Høstmarked, der passer dig. 

De individuelle gårdbeskrivelser vil løbende blive opdateret.

Find en gård eller virksomheder

Filtre

Vis handicapvenlige værter
Vis værter med gode cykelforhold
Vis værter hvor der kan købes mad
Vis værter med dyr

Se liste med værter nær dig